Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojantis kiaušinėlis Jacqueline

Prekės ženklas: Pretty Love
1 atsiliepimas
5.00 1
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Dailaus dizaino vibruojantis kiaušinėlis, kontroliuojamas nuotolinio valdymo pulteliu. Silikoninio paviršiaus, dėl to yra malonus kūnui, greitai sušylantis, prisitaikantis prie odos temperatūros, neturintis kvapo, antialerginis. 12 galingų vibracijos funkcijų Jus maloniai nustebins ir suteiks dar neatrastus pojūčius. Panaudojimo galimybės priklauso nuo Jūsų fantazijos, galite naudoti solo partijoje arba kartu su partneriu. Kiaušinėlis įkraunamas, dėl to itin galingas ir ilgaamžis.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS

Ilgis: 8 cm

Skersmuo: 3,7 cm

Vibracija: 12 funkcijų

Kiaušinėlis įkraunamas USB jungtimi

Baterijos: 1 x AAA (nepridedamos)

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai fainas, malonus liesti, o tos vibracijos vienos geriausių, kokius tik teko patirti. Labai patiko valdymas nuotoliniu pulteliu - tikrai labai patogu. Rekomenduoju.
      Jolanta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.