Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas We-Vibe Pivot

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įneškite seksualaus šviežio oro gūsį į nusistovėjusį seksualinį gyvenimą. Jei trokštate prablaškyti rutiną, išmėginti ir atrasti kažką naujo, kas teiktų malonumo abiem bei vertinate aukščiausią kokybę – šis žaisliukas skirtas jums. Išmanusis penio žiedas, dedamas ant varpos taip, jog vibracija akto metu stimuliuotų partnerės klitorio zoną ir suteiktų itin intensyvų malonumą.

Turi išmaniąją funkciją – gali būti valdomas mobiliuoju telefonu, per bet kokį atstumą, atsisiuntus mobiliąją programėlę. Vibruoja itin intensyviai, galingas, galima rinktis iš 10 skirtingų vibracijos režimų. Tylus. Pakraunamas USB laidu, todėl Jums nereikės rūpintis baterijomis. Atsparus vandeniui.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama valyti specialiu sekso žaislų valikliu ir naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas
Skersmuo: 2,6 -2,9 cm
Vibracija: 10 režimų
Baterijos: pakraunamas USB jungtimi
Spalva: mėlyna
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.