Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

We-Vibe Sync vibratorius poroms (žydras)

Prekės ženklas: We Vibe
1 atsiliepimas
5.00 1
199.00 € 189.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

We-Vibe Sync poros vibratorius, turintis tobulą formą, specialiai pritaikytą audringai G taško bei klitorio stimuliacijai.  Sueities metu komfortiškai jaučiasi abu partneriai, jis nesukelia diskomforto, taip pat suteikia malonumą ir vyrui.

We-Vibe Sync kur kas lankstesnis už We-Vibe 4 Plus, todėl jausitės dar patogiau ir maloniau, kadangi jis prisitaiko prie Jūsų kūno išlinkimų. Galite jį valdyti nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia 3 metrų atstumu arba mobiliaja programėle We-Connect, tuomet net ir būdamas už tūkstančio kilometrų Jūsų mylimasis galės nustatinėti režimus, kuriais būsite tenkinama. Žaisliukas turi Beat režimą, kuris reaguoja į muzikos dažnius ir Touch režimą, kurį reguliuojate pati pasirinkdama norimą vibraciją. 

Pagamintas iš šilko švelnumo medicininio silikono, yra visiškai nekeliantis jokio diskomforto moters kūnui, be to, jis 100% atsparus vandeniui, todėl jį ne tik lengva prižiūrėti ir valyti, bet ir mėgautis seksu duše. 

Pats stipriausias poros vibratorius, paskirstantis malonumą tarp klitorio ir G-taško.

Šią prekę naudoti galima tik su vandens pagrindo lubrikantais.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Kitos svarbios ypatybės:
Bevielis valdymas;
Švelnus ir saugus kūnui;
Kompaktiškas ir itin patogus dėvėjimui sekso metu;
2 galingi, bet itin tylūs motorai;
10 vibracijos režimų;
USB įkrovimas (nuo kompiuterio);
3 valandos žaidimų vos po 6 valandų krovimo laiko;
Ilgis: 7,5 cm;
Skersmuo: 3,1 cm;
Paprasta priežiūra.

Pridedamas valdymo pultelis bei daiktadėžė.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Rekomenduojam kartu su vyru :) Pasiteisino mums 100 proc., nors ir atrodo kiek brangesnis, bet investuot verta kadangi gaunat kokybišką prekę, kuri nesuges po kelių naudojimų. Džiaugėmės, kad pasiėmėm būtent šį variantą, nes naudojantis su mobiliąją programėle tikrai padaugėta funkcijų. Valdymas patogus, vandens nebijo (mėginom vonioj). Paįvairino lytinį gyvenimą.
      Jonukas ir Zita
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.