Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Reali erekcija

Prekės ženklas: Doc Johnson
0 atsiliepimų
83.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Neapsakomai tikroviškas falo imitatorius, pagamintas iš dvigubo tankio UR3 medžiagos, dėl to yra minkštas išorėje ir kietas viduje, todėl yra realiausias kada nors sukurtas žaisliukas. Rankų darbo detalės: venos, raukšlelės, galvutė ir sėklidės. Vos palietus pajausite jo kokybę ir norėsite išbandyti. Atkartoja realią erekciją, o didžiausias pliusas tas, kad ši erekcija niekada nedingsta, kai tik norėsite tvirto penio savyje - jis bus po ranka! Pridedamas Vac-U-Lock prilimpantis padelis, kurį galėsite įstatyti į falo imitatoriaus apačią ir pritvirtinti prie norimo lygaus paviršiaus, taip nenaudojant rankų galėsite pasinerti į malonumų paieškas. Taip pat galima suderinti su specialiais diržais ir naudoti kaip Strap-on.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Pridedamas satininis maišelis žaisliuko laikymui.

Pagamintas JAV.

Medžiaga: PVC, Sil-A-Gel

Ilgis: 17,3 cm

Įterpimo gylis: 15,7 cm

Skersmuo: 4,3 cm

Spalva: ruda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.