Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Išmanusis klitorio stimuliatorius We-Vibe Melt (mėlynas)

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
149.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinis klitorio stimuliatorius, kuris lepins jus inovatyviomis technologijomis. 

"Pleasure Air™“ technologija skleidžia švelnius impulsus, kurie stimuliuos pačią jautriausią Jūsų kūno vietą. Stimuliatorius sudaro vakuumą, papildoma pulsacija ir siurbimas užtikrina, kad pojūčiai bus nepakartojami. Itin galingas, tačiau tuo pačiu ir švelnus - viskas ko reikia nepamirštamam orgazmui. 

Stimuliatoriaus galvutė itin patogi, puikiai apgaubianti ir prisitaikanti prie klitorio. 

Šis žaisliukas puikiai tinkamas sueities metu, nes itin patogus ir ergonimiškas dizainas užtikrins, jog žaisliukas netrukdys, o priešingai - nuneš Jus į malonumo viršūnę. 

Stimuliatorius lepins jus 12 vibracijos režimų. Stimuliatorių galite valdyti mygtukais arba parsisiuntę „We-Connect“ programėlę į savo išmanųjį įrenginį. Programėlė suteiks Jums galimybę kurti savo vibracijų kombinacijas ir režimus. Programėlės dėka įrenginį galėsite valdyti š skirtingų pasaulio kampelių, o kontrolė gali būti tiek jūsų, tiek partnerio rankose.

Ilgis: 12,6 cm

Skersmuo: 2,4 cm

Spalva: mėlyna

Maitinimas: įkraunamas

Naudojimo laikas (iki): 120 minučių

Įkrovimo būdas: USB laidu

Įkrovimo laikas: 90 minučių

Nuotolinio valdymo atstumas: 3 metrai

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite po naudojimo nuplauti vandeniu su muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.