Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Fuck Me Silly 3

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
439.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Pats didžiausias sukurtas masturbatorius! Realistiškas žaisliukas, atkartojantis apatinę moters kūno dalį. Kai tik pamėginsite suprasite, kad šios meilužės kūnas dar geresnis nei tikros moters! Paguldykite ant lovos ir stebėkite, kaip mažos pėdutės su mielais piršteliais kabo virš lovos! Kiekviena kreivė, kiekviena detalė kruopščiai apgalvota ir suprojektuota, kad Jums būtų kuo patogiau ir maloniau. Atsigulkite ant jos, pasirinkite į kurią angą norite įbrukti savo penį pirmiausia ir nieko nelaukęs pasiduokite aistrai! Jausminga vagina ir siaurutis anusas viduje dengti stimuliuojančiais gumbeliais, todėl žaidimų metu jausite neapsakomą malonumą. Pėdučių mylėtojai negalės atsispirti šiam žaisliukui, galėsite pradėti nuo pirštų, eiti prie pėdų, blauzdų, šlaunų, o viršūnėje Jūsų lauks sultinga makštis ir paslaptingasis anusas, įsitaisęs tarp apvalių sėdmenų. Kojos tarpusavyje sujungtos, tačiau lengvai galite jas atskirti ir užmauti seksualias kelnaites ar kojines. Lengvai ją paslėpsite po kaldra, o jei norite įkišti į spintą - ne bėda! Ji labai elastinga ir gali susilenkti taip, kaip Jums patogu. 

Pagaminta iš be galo minkštos, švelnios ir elastingos Fanta Flesh medžiagos, atkartojančios tikrą odą. Angos dengtos stimuliuojančiais gumbeliais, kurie audringai masažuos Jūsų penį, todėl tai vienintelė moteris, kurios Jums kada nors prireiks! Pliaukštelkite per jos riestą užpakaliuką ir paklausykite kaip tai skamba - visai kaip realaus kūno garsas. Čiupkite jos pėdutes, tarp jų suspauskite savo penį ir mėgaukitės geriausiu "foot job" gyvenime! Kai pasieksite kulminaciją galėsite baigti bet kur ir ji tikrai nepriekaištaus. Jokių įsipareigojimų, jokių priekaištų ir jokių rūpesčių. Bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje - jos pėdutės, vagina ir užpakaliukas pasiruošę apgaubti Jūsų penį ir suteikti nepamirštamą malonumą!

PRIEŽIŪRA: plauti šiltu vandeniu ir muilu, nupurkšti antibakteriniu sekso žaislų valikliu, po to nušluostyti sausu rankšluostėliu. Kai masturbatorius visiškai išdžiūsta, pabarstykite priežiūros pudra, kad medžiaga kuo ilgiau išliktų kokybiška.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPR

Ilgis: 109 cm

Plotis: 34 cm

Aukštis: 18 cm

Spalva: kūno

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.