Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Moto Blower

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
171.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pipedream kompanijos gaminys - masturbatorius, kuris vienu metu atliks net tris funkcijas! Tokių pojūčių Jums dar neteko patirti, o išbandyti norėsis iš karto! Aukštos kokybės Fanta Flesh medžiaga, itin minkšta ir elastinga, atkartoja realios odos pojūčius, prisitaiko prie penio apimčių, maloniai jį stimuliuoja. 

Bandėte daug masturbatorių, bet su visais didžiąją darbo dalį turėjote atlikti pats savo rankomis? Pamirškite tai! Šis žaisliukas viską padarys už Jus, tereikės paspausti kelis mygtukus! Šis inovatyvus sekso žaisliukas turi 3 atskirus motorus, iš kurių vienas juda aukštyn - žemyn, kitas sukuria siurbimo efektą, o paskutinis vibruoja! Galite visomis trimis funkcijomis mėgautis vienu metu ir pajausti stogą raunančius pojūčius! Diskretiškas dėklas, patogus laikyti rankoje, apsaugo nuo smalsių akių, o jo viduje slepiasi nepaprastai maloni mova, viduje dengta stimuliuojančiais gumbeliais. Aplink ją, ties viduriu yra metalinių rutuliukų žiedas, kuris atliekant traukos funkciją suteikia intensyvius pojūčius. Mygtukų valdymas:

  • V - aktyvuoja 5 vibracijos režimus;
  • S - aktyvuoja 3 siurbimo greičius;
  • T - aktyvuoja 2 judėjimo aukštyn - žemyn greičius;
  • R - įjungia / išjungia žaisliuką.

Lengvai valomas ir prižiūrimas, nes masturbatoriaus movos išimamos. Negana to, prie kojelės 

Pakuotėje taip pat yra trys skirtingo dydžio ir įmantraus dizaino penio žiedai. Jie prisitaiko prie penio apimčių, kadangi yra elastingi ir tvirti. Sustiprina erekciją, palaiko penį ilgiau kietą. Taip pat pridedami trys mėginukai: lubrikantas, antibakterinis valiklis ir priežiūros pudra. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPR / ABS

Bendras ilgis: 22,5 cm

Įterpimo ilgis: 14 cm

Vidinis diametras: 5 cm

Visas plotis: 8,8 cm

Funkcijos: 5 vibracijos režimai, 3 siurbimo greičiai, 2 traukos greičiai

Įkrovimo laikas: 2 val

Veikimo laikas: 1,5 val

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.