Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio pompa Bathmate Hydromax 9 (mėlyna)

Prekės ženklas: Bathmate
1 atsiliepimas
5.00 1
159.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Visiškai nauja, revoliucinė penio pompa, praturtinta hidro technologija, pralenkianti savo pirmtakę Bathmate Hydromax X30. Ši pompa generuoja net 35% didesnę siurbimo jėgą, dėl to suteikia greitesnę ir efektyvesnę naudą penio didinimui. 

Pompa apgaubta guma, kuri garantuoja sandarumą bei kokybiškesnį naudojimą. Ji atsiduria penio pagrindo ir sėklidžių plote, švelniai priglunda. Ji gali būti lengvai nuimama. Taipogi ji gali būti pasukama 360 laipsnių kampu. Naujoviška fiksavimo sistema leidžia valdyti penio pompą viena ranka, metrinė ir imperinė orientavimo skalė suteikia Jums geresnį žiūrėjimo plotą bei puikesnį sukibimą ir kontrolę.

Naudojimo principas: Pripildykite vonią šiltu vandeniu ir pagulėkite 3-5 min. Leiskite kūnui atsipalaiduoti, panardinkite penio pompą po vandeniu ir įveskite varpą. Prispauskite penio pompą prie varpos ir sukimosi judesiais palaukite, kol susidarys vakuumas. Palengva pumpuokite, reguliuodami slėgį vožtuvu, esančiu pompos gale. Vandens perteklius lengvai pasišalina spustelėjus vožtuvą. Per vieną seansą pompą naudokite 15-20 min.

Dėmesio! Nepradėkite naudoti penio pompos, kol Jūsų kūnas nėra visiškai atsipalaidavęs. Nenaudokite penio pompos jeigu jaučiate skausmą penio srityje.

Hydromax 9 yra pagaminta Bathmate gamykloje Jungtinėje Karalystėje iš aukščiausios kokybės medžiagų, atsižvelgiant į griežtus reikalavimus. 

Spalva: skaidri

Bendras ilgis: 27,9 cm
Maksimalus telpantis penis: 20,3 cm ilgio ir apie 6,3 cm skersmens.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Teko naudoti ir kitokia, paprasta pompa, palyginus su sia, rezultatu efektyvumas,isliekamumas ir net malonumas daug didesni ir geresni, labai dziaugiuosi investaves i gera ir kokybiska daikta, kuris ne tik, kad nenuvyle, bet ir nustebino
      Regimantas

    Panašiausios prekės

    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.