Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Pulsatorius Stronic Real (alyvinis)

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Spalvingas, tikroviškas ir itin kompaktiškas žaisliukas! Galingas pulsatorius, stimuliuojantis klitorių ir makštį - prisitaikantis prie Jūsų poreikių ir tenkinantis erotines fantazijas. Šis žaisliukas leis Jums mėgautis seksu kada tik norite, kur norite ir kiek tik norite! 10 režimų - 7 greičiai ir 3 vibracijos ritmai, taigi tikrai liksite nustebinta. Valdomas mygtukais, esančiais ant rankenos, pojūčius galėsite kontroliuoti pati, tai lyg pradėti romaną su jaunu eržilu ir užbaigti su patyrusiu meilužiu. Pulsatorius nuo vibratoriaus skiriasi tuo, kad šis teikia frikcijas - judesius pirmyn atgal, kurie imituoja itin tikroviškus pojūčius juntamus lytinio akto metu. Klitorius yra kur kas didesnis nei Jums atrodo, o šis žaisliukas judėdamas pirmyn atgal tikrai jį įaudrins. Pulsatorius nedidelis, nestoras, turi penio galvutę, kompaktiško dydžio, dėl to patogaus laikymo ir manevravimo. Pagamintas iš medicininio silikono, antialerginis, švelnus ir malonus odai, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros. Šis žaisliukas puikiai pasitarnaus tiek solo žaidimuose, tiek kartu su partneriu.

Ištobulintos formos ir malonios medžiagos, novatoriškas, unikalus magnetinis maitinimo blokas, leidžiantis patogiai įkrauti pulsatorių. 

Pulsatoriuje yra užrakinimo mygtukas, apsaugantis nuo netikėto įsijungimo. Taip pat yra mygtukas, kurį paspaudus žaisliukas tuoj pat sustos veikęs. 

Visiškai atsparus vandeniui, gali būti naudojamas vonioje arba duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Fun Factory - viena pirmaujančių sekso žaislų gamintojų Europoje, garsėjanti prekių kokybe ir elegancija.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 3,6 - 4,2 cm

Svoris: 308 g

Įkraunamas

Pirmo krovimo laikas: 6-8 valandos

Veikimo laikas: iki 2 valandų

Atsparus vandeniui

Spalva: alyvinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.