Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso mašina vyrams The Super Milker

Prekės ženklas: Love Botz
0 atsiliepimų
1,400.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino sekso mašina, specialiai suprojektuota vyrams. Sukurta atlikti visą sunkų darbą už Jus, ši sekso mašina yra specialiai sukurta automatiniam glamonėjimui ir čiulpimui, su keturiais cilindrais įvairiems pojūčiams. Tiesiog prijunkite žarną prie cilindro ir naudokite ratuką, kad valdytumėte funkcijas tokiu greičiu, kokiu Jums norisi. Yra keturi cilindrai: trys dideli ir vienas mažas. Visi viduje padengti elastinga guma, kad būtų sandariai uždaryti. Didieji yra specialiai sukurti Jūsų penio pagrindui čiulpti, o mažasis skirtas tikslingesniam malonumui, tokiam kaip Jūsų penio galvutė, klitoris ar speneliai, jei norite išbandyti kartu su partnere. Vienas iš didžiųjų viduje turi movą su gumbeliais, dėl to pajausite jaudinantį masažą. Tinkama solo partijai ir kartu su partnere, nes panaudojimo galimybės priklauso nuo Jūsų poreikių ir fantazijos. Ši sekso mašina sukurta siekiant suteikti Jums didžiausią orgazmo stimuliaciją. Visa komplektacija patogiai laikoma specialiame lagamine, kuriame yra užraktas ir 2 raktai, kad galėtumėte saugiai laikyti ir pernešti į reikiamą vietą, o gal ir kartu pasiimti į kelionę.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: ABS, silikonas, natūralus kaučiukas, metalas

Matmenys: ilgis: 28 cm, plotis: 21 cm, aukštis: 30 cm

Kiekvienos žarnos ilgis: 10,2 cm

Svoris: 6,8 kg

Spalva: juoda

Komplekte yra mašina, 2 žarnos, 3 žarnų kištukai, 2 dideli lygūs cilindrai, 1 didelis cilindras su stimuliatoriais ir 1 mažas cilindras, maitinimo valdymo pultelis, 2 fiksavimo raktai, ACDC transformatorius, JAV maitinimo laidas ir instrukcijos.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.