Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorių rinkinys Pleasure Kit #3

Prekės ženklas: Switch
1 atsiliepimas
5.00 1
158.95 € 111.27 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Labai prabangus rinkinys, kuris paįvairins kiekvienos poros seksualinį gyvenimą.

Rinkinyje rasite vibratorių klitoriui ir ant jo prisukamus antgalius: masažuoklio bei analinių rutuliukų. Šis rinkinys idealus tiek porai, tiek solo žaidimams! Klitorinis vibratorius pravers, kai norėsite masažuoti įvairiausias erogenines zonas, o ant jo prisukę analinį antgalį, žaisliukas virs puikiu analiniu vibratoriumi! O jei norėsite atsipalaiduoti po ilgos darbo dienos, Jums itin pravers viso kūno masažuoklis, kuris tiks ir erotiniams malonumams.

Žaisliukai pagaminti iš labai švelnaus ir malonaus kūnui silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, antibakterinėmis ir antialerginėmis savybėmis, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Vibruojantis pagrindas turi 10 vibracijos režimų, variklis itin tylus, bet galingas. Taip pat žaisliukais galėsite mėgautis ir duše ar vonioje, nes jie atsparūs vandeniui. Įkraunami USb jungtimi, todėl nereikės rūpintis baterijomis.

Rinkinyje pridedamas ir akių raištis bei plunksnelė kutenimui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: klitorio vibratoriaus - 8 cm, analinių rutuliukų - 13,5 cm, masažuoklio - 12,5 cm

Skersmuo: klitorio vibratoriaus - 4,1 cm, analinių rutuliukų - 3,6 cm, masažuoklio - 4,2 cm

Vibracija: 10 režimų

Atsparūs vandeniui

Įkraunama per 120 min

Tylaus veikimo

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.