Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Satisfyer Petting Hippo

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
54.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tai vienas galingiausių visų laikų vibratorių, kuris suteiks jums nepamirštamą G-taško masažą ir po jo laukiantį laukinį orgazmą...

Ypatingo dizaino vibratorius, pagamintas iš hipoalerginio silikono, ant kurio nesikaupia bakterijos, jo sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, taip pat silikonas greitai įšyla ir prisitaiko prie jūsų kūno temperatūros, todėl naudojimo patirtis bus labai maloni.

Lankstus, bet tvirtas, kiek lenktas pagrindas dekoruotas įrantais, kurie suteiks papildomų pojūčių, o išlenkta galvutė masažuos jūsų G-tašką taip, kaip niekas kitas dar nemasažavo! Vibratorius turi ypač galingą, bet tyliai veikiantį variklį, kuris pasiūlys jums 6 jausmingus vibracijos režimus ir 6 intensyvumo lygius, todėl galėsite pasinerti į malonumą ir atrasti jums maloniausią kombinaciją.

Ypatinga vibratoriaus rankena leis patogiai manevruoti ir laikyti vibratorių, o paprastas valdymas leis mėgautis be papildomų rūpesčių. Taip pat šis kiškutis visiškai atsparus vandeniui, tad nesidrovėkite ir pasiimkite jį su savimi į vonią! Įkraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 22,9 cm

Skersmuo: 3,4 cm

Vibracija: 6 režimai, 6 lygiai

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Tylus

Spalva: raudona
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.