Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius We-Vibe Gala

Prekės ženklas: We Vibe
1 atsiliepimas
5.00 1
139.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

We-Vibe Gala - itin galingas klitorio vibratorius, kuris suteiks Jums neapsakomą malonumą! Išsišakojęs, turi dvi atšakėles, idealiai apgaubiančias klitorių ir audringai jį stimuliuojančias. Komfortiško dydžio, lengvai telpa į delną, lengva manevruoti, neužima daug vietos spintoje ar rankinėje. Šilkinio švelnumo, maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Turi 10 skirtingų vibracijos funkcijų. Gali būti valdomas mygtukais, esančiais ant jo arba išmaniuoju telefonu, parsisiuntus programėlę We-Connect, kuri suteiks dar daugiau laisvės ir patogumo naudojantis žaisliuku. Įkraunamas USB jungtimi su magnetiniu įkrovikliu, o tai reiškia, kad vibratorius visiškai atsparus vandeniui, todėl žaidimus galėsite perkelti ir po vandeniu! 

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Pridedamas satininis maišelis laikymui ir Pjur lubrikanto mėginėlis (2 ml)

Medžiaga: silikonas su poliuretano danga

Ilgis: 11,5 cm

Skersmuo: 5,5 cm

Svoris: 336 g

Vibracija: 10 funkcijų

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • tikrai nesigailiu isigijus si zaisliuka. labai idomios vibracijos, kas ypac smagu, tai jog galima prisijungti su telefonu ir taip valdyti, kadangi esu naujoviu megeja, labai patiko si funkcija :)
      Sima
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.