Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojantis kiaušinėlis Stebuklas (žalias)

Prekės ženklas: Magic Motion
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pasiruoškite malonumui, kad ir kur būtumėte! Šis vibruojantis kiaušinėlis, skirtas klitorio ir vaginos stimuliacijai. Pagamintas iš švelnaus silikono, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, nesukelia alerginių reakcijų.

Valdomas „Magic Motion App“ išmaniąja programėle, taigi net ir būdamas kitame pasaulio gale mylimasis galės jį valdyti savo telefonu. Nedidelis vibratorius patogus naudoti, lengvai valdomas vieno mygtuko paspaudimu, galingas motoras. Galėsite rinktis net iš 7 vibracijos režimų, kiaušinėlis yra pakraunamas, o taškuota tekstūra suteiks dar intensyvesnių pojūčių.

Žasimingas dizainas, imituojama Fugu žuvytė, kuri akimirksniu pakvies nerti į intymius žaidimus. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomsi varomi vibratoriai.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Matmenys: 34 x 34 x 69 mm

Vibracija: 7 režimai

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: žalia

Pridedamas maišelis laikymui, naudojimosi instrukcija
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.