Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Klasikinis masturbatorius Satisfyer (juodas)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klasikos mėgėjams! Klasikinis vaginalinis masturbatorius diskretiškame dėkle suteiks jums nepakartojamus pojūčius kas kartą juo naudojantis!

Aukštos kokybės žaisliukas siūlo jums ypač realistiškus pojūčius. Masturbatorius pagamintas iš švelnios, žmogaus odą primenančios medžiagos, o jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, tad užtikriname, kad žaisliuku mėgausitės saugiai. 

Atidarę masturbatoriaus pakuotę rasite siaurą įėjimą, o jo viduje – stimuliuojančią tekstūrą, apgaubiančią penį ir suteikiančią neapsakomą malonumą. „Satisfyer“ pasirūpino ir inovatyvia oro slėgio reguliavimo technologija, todėl galėsite reguliuoti vakuumą taip, kaip jums norėsis – nuo vos juntamo siurbimo, iki tinkamo aštresnių pojūčių mėgėjams.

Masturbatorių lengva valyti ir prižiūrėti, o jis supakuotas žibintuvėlio formos diskretiškame dėkle. Rekomenduojama naudoti su lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE, ABS, Cyberskin

Ilgis: 25,9 cm

Skersmuo: 9,6 cm (išorinis); 1 cm (vidinis, tamprus)

Spalva: kūno, juoda

Tipas: vaginalinis
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.