Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Two Cocks One Hole (kūno spalvos)

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
41.95 € 33.56 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įgyvendink slapčiausias savo fantazijas! Žaisliukas, skirtas aštresnių pojūčių mėgėjams – dvigubas falo imitatorius, sukurtas vaginalinei arba analinei stimuliacijai.

Itin realistiškas – dekoruotas venų raštu, kūno spalvos, tikroviškomis galvutėmis, šis falo imitatorius sukels jums itin intensyvius pojūčius. Solidžių matmenų (ilgis 20.3 cm, skersmuo net 7.37 cm) žaisliukas sukurs visiško užpildymo pojūtį.

Falo imitatorius pagamintas iš minkštos, lanksčios, kokybiškos medžiagos PVC, kuri taip pat yra visiškai saugi naudoti, jos sudėtyje nėra ftalatų ar jokių kitų kenksmingų priedų, todėl tiks kiekvienam.

Žaisliukas taip pat turi lipnų padelį, kurio pagalba galima jį pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, bei naudoti su universaliais Strap On diržais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga:PVC
Ilgis: 20.3
Skersmuo: 7.37  cm
Spalva: kūno
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.