Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kelnaičių vibratorius Relentless Vibrations

Prekės ženklas: Fifty Shades of Grey
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ergonomiškos formos, aptakus ir ypač galingas vibratorius iš FSOG kolekcijos, kuris idealiai tilps jūsų kelnaitėse. Patirkite neapsakomą malonumą ir jaudulį! Šis žaisliukas pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, pasižymi švelniu paviršiumi, lankstumu, ant jo nesikaupia bakterijos, jo sudėtyje nerasite kenksmingų ftalatų ar kitų medžiagų, nekaupia kvapų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Sukurtas taip, kad jausmingai masažuotų jūsų klitorį, kad ir kur būtumėte. Dėl mažo dydžio, puikiai tilps į rankinę ir į bet kokias kelnaites, o jo forma sukurta taip, kad atitiktų moters anatomiją. Turi ypač tyliai veikiantį, tačiau labai galingą motorą, kuris suteikia 10 vibracijos režimų ir 6 intensyvumus. Taip pat žaisliukas atsparus vandeniui, todėl juo naudotis galėsite ir vonioje. Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl valdyti galėsite pati arba perduokite valdymą partneriui. Įkraunamas USB jungtimi, o pulteliui reikalinga baterija pridedama.

Medžiaga: silikonas, ABS su PU danga

Ilgis: 9,3 cm

Skersmuo: 4,1 cm

Vibracija: 10 režimų, 6 intensyvumai

Tylus

Atsparus vandeniui

Pakraunamas USB jungtimi, pulteliui reikalinga 1 x CR2032 baterija (pridedama)

Spalva: juoda, sidabro
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.