Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Klitorio stimuliatorius Lelo Sila Cruise

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
188.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Išlaisvinkite savo slapčiausias fantazijas ir patirkite visiškai naują malonumą su klitorio stimuliatoriumi „SILA™ Cruise“ iš „LELO“ kolekcijos.

Klitorio stimuliatorius „SILA™ Cruise“ veikia naudodamas švelnias pulsacijos bangas, kurios stimuliuoja klitorį net tiesiogiai prie jo neprisiliesdamas. Žaisliukas suteikia neapsakomus pojūčius ir intensyvius orgazmus. Pasilepinkite ir mėgaukitės iš lėto artėjančiu orgazmu, užliejančiu Jūsų kūną jaudinančiais šiurpuliukais.

Klitorio stimuliatorius turi plačią galvutę, idealiai apgaubiančią klitorį. Ji stimuliuoja jį visą ir aplink esančius audinius, dėl to patirsite itin intensyvų orgazmą. Vibracijos stiprumas paskirstomas ne tik centre, bet ir per visą klitorio zoną, todėl kulminacija pasiekiama iš lėto.

Žaisliuko išskirtinė savybė - automatinė „Cruise Control™“ technologija. Stimuliacijos metu „Sila™ Cruise“ išsaugo apie 20% galios. Taigi, kai jis imamas spausti stipriau prie kūno varikliukas būna mažiau aktyvus, ta papildoma jėga 20% išleidžiama, kad nebūtų jokio intensyvumo sumažėjimo. Visa tai vyksta automatiškai, nesirenkant jokių papildomų funkcijų.

Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra saugus ir malonus kūnui, nekaupia kvapų ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros.

„SILA™ Cruise“ veikia ypač tyliai, turi 8 skirtingus ir intensyvius malonumo nustatymus, todėl tikrai rasite patį tobuliausią režimą sau. Valdymo mygtukai išdėstyti ant pagrindo taip, kad galėsite kontroliuoti savo žaisliuką net užsimerkusi. 

Savybės:

Medžiaga: kūnui saugus silikonas, ABS plastikas
Dažnis: 60 Hz
Režimai: 8
Baterija: Li-Ion 520mAh 3.7V
Įkrovimo laikas: 2 val.
Veikimo laikas: 2 val.
Dydis: 80 x 75 x 35 mm
Svoris: 105 g

Pakuotėje rasite:

SILA™ Cruise;
Laikymo maišelį,
Krovimo laidą;
Garantijos kortelę;
Naudojimą instrukciją.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti muilu ir šiltu vandeniu ir nuvalykite priemonę sekso žaislų valikliu.

Šis žaisliukas siūlo kur kas švelnesnę stimuliaciją, nei „Sona“ serijos klitorio stimuliatoriai, todėl patiks toms, kurios nemėgsta tiesioginės klitorio stimuliacijos. Galėsite sukurti didesnę įtampą, o orgazmas bus dar intensyvesnis. „Sila“ galvutė yra daug platesnė ir gilesnė, tad klitorio masažas sukurs visiškai naują patirtį.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.