Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Pretty Love vibratorius Ingram

Prekės ženklas: Pretty Love
0 atsiliepimų
44.45 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Rabbit tipo vibratorius su elektros stimuliacijos funkcija Jūsų orgazmus perkels į kitą lygį! Du galingi motorai, turintys po 7 vibracijos režimus maloniai stimuliuos G tašką ir klitorių, kad vienu metu jaustumėte dvigubą palaimą. Elektrinė plokštelė vibratoriaus galvutėje sugeneruos jaudinančius impulsus, kurie suvirpins kiekvieną Jūsų kūno ląstelę. Lenkta forma su išdidinta galvute, veleno tekstūra padengta grioveliais, kurie sulaiko lubrikantą ir taip sukuria intensyvesnę lubrikaciją. Puikus pasirinkimas pradedantiesiems, dydis optimalus, zuikučio formos atšakėlė labai lanksti, prisitaiko prie kūno judesių ir anatomijos. Derinant G taško ir klitoriaus masažą bei elektrinę stimuliaciją, šis vibratorius suvirpina visą Jūsų kūną ir pakelia Jus į palaimos viršūnę. 

Pagamintas iš saugaus kūnui silikono kuris, pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, bekvapis, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Atsparus vandeniui, dėl to žaidimus galėsite perkelti į vonią ar dušą.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 19,2 cm

Įterpimo gylis: 11,5 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Funkcijos: 7 vibracijos režimai / 1 elektros šokas

Baterijos: 2 x AAA (nepridedamos)

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.