Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Santa Monica

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
98.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės vibratorius iš CalExotics kolekcijos, suteiks Jums gyvybingas saulėje pabučiuotas fantazijas! Gražiai suprojektuotas, žydros spalvos vibratorius turi 10 žaismingų vibravimo funkcijų ir 3 iš proto varančius greičius, kurie padės Jums pasiekti dar nepatirtą orgazmą.

Kiškučio tipo vibratorius lengvai valdomas, tereikia prisiliesti prie 3 mygtukų valdomo pulto, kurie leidžia savarankiškai valdyti galingas dvigubo veikimo vibracijas ir pulsacijas – taip tenkinant savo norimus įgeidžius malonumui pasiekti. Klitorio stimuliavimas nebus pamirštas, nes jį stimuliuos vibratoriaus atšakėlė, o G – taškas dar ir kaip bus pasiektas. Vibratorius turi naujausią atminties mikroschemą, todėl iš naujo jį įjungus bus tęsiama paskutinė naudojama funkcija.

Vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono, ABS plastiko ir metalinio padengimo. Įkraunamas USB laidu, kuris yra pridedamas, atsparus vandeniui, todėl savo erotines fantazijas galėsite perkelti net į vonią ar dušą bei, žinoma, yra labai tylus, todėl Jūsų niekas negirdės. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, ABS plastikas, metalinis padengimas
Ilgis: 11 cm
Diametras: 3,7 cm
Spalva: žydra
Funkcijos: 10 vibravimo funkcijų, 3 vibravimo greičiai, 3 pulsacijos režimai

Savybės:
Kūnui saugios medžiagos
Baterija: įkraunamas USB laidu (pridedama)
Veikimo laikas iki 150 min (krauti reikia 2,5 val.)
100% atsparus vandeniui
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.