Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Įkraunamas Fun Factory vibratorius TIGER G5 (turkis)

Prekės ženklas: Fun factory
2 atsiliepimai
5.00 2
109.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Fun Factory - kokybės ir elegancijos ženklas! Naujas šios firmos gaminys - TIGER G5 vibratorius, kuris pagamintas iš silikono, itin lankstus ir minkštas, todėl lengvai prisitaikys prie kūno ir jo judesių. Briaunuotos tekstūros, todėl dar stipriau stimuliuos intymias vietas. Lenkta galvutė idealiai pritaikyta G taško ir prostatos jaudinimui, o atšakėlė gali stimuliuoti klitorių arba anusą. Šis žaisliukas puikiai tinka poros žaidimams, nes abu partneriai pasieks palaimos viršūnę. 

TIGER G5 vibratorius turi greito išjungimo mygtuką bei mygtukų rakinimo funkciją. Patogi kilpinė rankena sukurta specialiai tam, kad galėtumėte laisvai ir lengvai manevruoti žaisliuku. Pakraunamas magnetiniu įkrovikliu, visiškai atsparus vandeniui, todėl erotinius žaidimus galėsite perkelti į drėgną, o net ir į povandeninį pasaulį, kartu sukeldami nenumaldomas malonumų bangas. 

Šis vibratorius kaip sėlinantis tigras suras net labiausiai paslėptus aistros taškus su galinga jėga!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. 

Medžiaga: 100% medicininis silikonas;

Ilgis: 22,5 cm;

Skersmuo: 4 cm;

Vibracija: 6 vibracijos intensyvumai ir 6 vibracijos ritmai;

Papildomos savybės: Atsparus vandeniui, lengva priežiūra;

Spalva: Turkis;

Elementai: Įkraunamas USB Magnetic Plug pagalba (įeina į komplektą);

Pagamintas Vokietijoje. 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tikrai vertas demesio!
      M
    • Labai patenkinta esu situ vibratorium, visu pirma kokybe jo ispudinga, visas toks svelnus, minkstas, o galingumas jo tai tiesiog veda is proto. Laaaabai stipriai vibruoja. Pakraunamas, irgi kaip man atrodo tai labai didelis pliusas. Aciu uz gera daikta, pirksiu dar ne karta. Beja kam idomu, gamina vokeciai :) pasidomejau
      Zina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.