Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Maisto papildas Azimex 150 (2 tab.)

0 atsiliepimų
18.90 € 10.00 €

Prekės aprašymas

Maisto papildas „Azimex“ - pasižymi stipriu ir efektyviu poveikiu, padidina seksualinį pajėgumą bei sustiprina erekciją.

Kiekis: 2 tabletės.

Vartojimas: išgerti 1 kapsulę, užgeriant stikline vandens, likus 30-60 min. iki lytinio akto. Efektas trunka iki 24 valandų, todėl viena kapsulė užtikrina vienos paros seksualinį pajėgumą. Jei jaučiate, kad poveikis per stiprus arba vargina šalutinis efektas, rekomenduojama naudoti pusę tabletės. Ne daugiau 1 tabletė per 24 valandas. Nevirštyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Nuolatinis maisto papildo vartojimas suteikia ilgalaikius rezultatus. „Azimex“ poveikis primena „Power tabs“, tik turi mažiau šalutinių efektų, tokių kaip galvos svaigimas, skausmas ar širdies ritmo sutrikimai.

Prieš vartojant šį maisto papildą, būtina pasitarti su gydytoju, jei Jus kankina aukštas kraujo spaudimas, širdies ar skydliaukės ligos, diabetas, prostatos padidėjimas arba jei vartojate kitus receptinius vaistus. Maisto papildo veiksmingumas kiekvienam vartotojui individualus, priklausomai nuo organizmo ypatybių.

Šis maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Laikyti sausoje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. 

Galiojimas iki 2024.10.31

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.