Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius LOVE LUBE DONG

1 atsiliepimas
4.00 1
20.24 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Vibratorius LOVE LUBE DONG yra itin lankstus, galima jį užfiksuoti norimoje padėtyje, todėl tinkamas ir G taško stimuliacijai. Atsparus vandeniui ir itin tikroviškos išvaizdos. Jo galvutėje yra vibruojantis mechanizmas, kuris suteikia intensyvesnį malonumą. Vibratoriaus apačioje imituojamos vyriškos sėklidės, taip vibratorius atrodo itin tikroviškai. Jį galėsite laikyti prabangiai atrodančiame satinos maišelyje, todėl šis vibratorius tikrai atras savo vietą Jūsų namuose. 

Kadangi šis vibratorius yra atsparus vandeniui, jo teikiamais malonumais galima mėgautis ir duše, tačiau nardinti jo negalima!

Vibracija: intensyvumas reguliuojamas.

Pagaminta iš PVC, be flalatų

Ilgis 19cm, įsiskverbimo gylis 15 cm, skersmuo 3,5 - 4 cm.

Baterijos: 3x AAA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • fainulis, patinka, kad lankstosi. galetu but ivairesne vibracija :)
      m+m
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.