Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Komplektas Meilutė

3 atsiliepimai
4.83 3
21.43 € 18.54 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Komplektas Meilutė sudarytas iš seksualių marškinėlių ir kelnaičių. Tai itin moteriškas apatinis trikotažas, pagamintas iš minkštos ir švelnios medžiagos, dekoruotas nėriniais ir širdučių motyvais. Krūtinė pakeliama, išryškinant visą jos grožį. Liemuo papuoštas dailia juostele su kaspinu. Užpakaliukas išryškintas intriguojančia iškirpte ir taip pat papuoštas kaspinu.

Petnešėlių ilgis reguliuojamas.

Sudėtis: 90% poliamidas, 10% elastanas.

Pagaminta Europoje.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai gražūs ir patogūs naktinukai, ypač manau geri neaukštoms merginoms iki 1,70, nes man 1,70 tai gal kiek norėtūsi marškinėlių jau ilgesnių
      Emilė
    • Padovanojo vyras, labai gerai devisi ir skalbiasi, tikrai nenuvyle ;)
      Vika
    • Puikus komplektukas, mano krūtinė gal ne tokia graži, bet su šiuo daikčiuku labai seksualiai atrodau, o svarbiausia, kad patogus!
      Monika
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.