Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Maisto papildas Azimex Menhancer 40 (2 tab.)

0 atsiliepimų
17.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Maisto papildas „Azimex Menhancer 40“ sukurtas siekiant pagerinti erekcijos funkciją, būtiną kokybiškam lytiniam aktui. Šis papildas veikia tik esant seksualinei stimuliacijai, atpalaiduodamas varpos kraujagyslių lygiuosius raumenis, skatinant kraujo pratekėjimą į varpą ir didinant erekciją. Svarbu pabrėžti, kad šis maisto papildas nesuteikia poveikio, jei nėra erekcijos disfunkcijos. Intymius žaidimus su partnere rekomenduojama pradėti lygiai taip, kaip ir be vaistų nuo erekcijos disfunkcijos.

„Azimex Menhancer 40“ skiriasi nuo kitų „Azimex“ produktų, nes jo aktyvieji ingredientai yra kitokie. Jo poveikis nėra momentinis, bet trunka iki 36 valandų, todėl tinkamas naudoti mikrodozėmis kiekvieną dieną.

Grynasis kiekis: 2 tabletės.

Vartojimas:

Momentiniam poveikiui: Gerkite 1 tabletę, užgerdami stikline vandens, likus 30-60 min. iki lytinio akto. Efektas išlieka iki 24 valandų, todėl viena tabletė užtikrina ilgalaikį seksualinį pajėgumą. Jei pastebite per stiprų poveikį arba atsiradusių nepageidaujamų šalutinių reakcijų, rekomenduojama vartoti pusę tabletės.

Kasdieniam vartojimui: Vartokite 2,5 - 5 mg produkto, užgerdami stikline vandens. Svarbu atkreipti dėmesį, kad vienoje tabletėje yra 40 mg produkto, todėl ją reikia padalinti į 8-16 dalių norint vartoti kasdien.

Prieš vartojant šį maisto papildą, būtina pasitarti su gydytoju, jei Jus kankina aukštas kraujo spaudimas, širdies ar skydliaukės ligos, diabetas, prostatos padidėjimas arba jei vartojate kitus receptinius vaistus. Maisto papildo veiksmingumas kiekvienam vartotojui individualus, priklausomai nuo organizmo ypatybių.

Šis maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nerekomenduojama vartoti kartu su riebiu maistu, nes uždelsia papildo poveikį. Laikyti sausoje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.