Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Malonumų rinkinys LELO The Alibi

Prekės ženklas: Lelo
2 atsiliepimai
2.50 2
89.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Malonumų rinkinys, kuris padės atskleisti intymias paslaptis ir pajausti stipresnį malonumą. Sukurtas tikrai damai, trokštančiai išlaisvinti viduje slypinčią tigrę. Rinkinyje yra:

  • LELO Luna Mini juodi vaginaliniai Ben Wa rutuliukai tinkami meilės preliudijai su partneriu, taip pat Kegel pratimams. Silikoninės virvelės matmenys: 73 x 31 x 15 mm. Rutuliukų matmenys: 29 mm. Pagaminta iš ABS plastiko ir medicininio silikono (sudėtyje nėra latekso, kenksmingų ftalatų).
  • LELO Mia 2 klasikinio dizaino klitorio vibratorius, turintis 6 vibracijos funkcijas. Įkraunamas, visiškai atsparus vandeniui. Matmenys: 111 x 22 x 22mm. Pagaminta iš ABS plastiko ir medicininio silikono (sudėtyje nėra latekso, kenksmingų ftalatų).
  • LELO lubrikantas - ilgai išliekantis, vandens pagrindo, praturtinas drėkinančiu aloe-vera estraktu. Be glicerino, be parabenų, be kvėpiklių. Kiekis: 75 ml.

Diskretiška pakuotė, puikiai tinkama dovanoti, o ją atidarius išvysite aukščiausios kokybės sekso prekes, vertas kiekvieno išleisto cento.

Kainos perkant prekes atskirai:

Lelo Luna Mini juodi vaginaliniai rutuliukai - 39 €;
LELO Mia 2 klasikinio dizaino klitorio vibratorius - 79 €;
LELO lubrikantas - 14.90 €.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Paprasiau Kaledu senelio siais metais ;) atrodo super...
      Erika
    • Gavau gimtadienio proga dovanu, labai patiko, tikrai fainas rinkinukas :)
      Ana
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.