Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Triušiukas Maloningi žiedlapiai (rožinis)

3 atsiliepimai
4.67 3
58.81 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Maloningieji žiedlapiai - naujos kartos Odeco vibratorius norinčioms pajusti naujas malonumo bangas.

Šis vibratorius - malonumas ne tik kūnui, bet ir akims. Švelnūs rožių žiedlapių kerai ir perlamutrinis baltumas - akiai itin malonus derinys. Tai vienas iš gražiausių vibratorių rinkoje.

Orgazmus padės pasiekti net 7 vibracijos režimai: 4 vibracijos, 3 pulsacijos. Kiškučio atšakėlė garantuos klitorio stimuliaciją, tačiau forma pritaikyta ir papildomai G-taško stimuliacijai.

Pagamintas iš 100% medicininio silikono, yra ypatingai ilgaamžis ir saugus naudotis.

Valdomas itin paprastai: 3 sekundžių vidurinio mygtuko paspaudimas įjungia ir išjungia vibratorių, pliusiuku ir minusiuku pažymėti mygtukai padės atrasti intensyviausius orgazmus suteikiančius režimus, o kad po antklode būtų dar paprasčiau juo naudotis - valdymo pultas turi LED apšvietimą.

Vibratoriuje išdėstyti du motorai intensyvumui pasiekti, kurių bendras garsas neviršija 49 dB - tai itin tylus tokio tipo vibratorius.

Juo galėsite naudotis ir duše (nenardinant į vandenį) - atsparus drėgmei.

Lengvai valomas ir prižiūrimas, sandariai uždarytą galima plauti po tekančiu vandeniu.

Įsiskverbimo ilgis: 11 cm.

Bendras ilgis: 20 cm.

Plotis: 3,5 cm storiausioje dalyje.

Baterijos: 2 AAA (nepridedamos).

Spalva: Švelni rožinė

Didžiausias malonumas naudojant vandens pagrindo lubrikantus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Iš visų, kuriuos turiu -geriausias.Puikiai laikos viduje bet kokioj pozoj, labai geras orgazmas ir vaginos ir klitorio.
      Lamija
    • pritariu ingridai dėl visko, verta turėti tokį fainą vibratorių
      modesta
    • Pirmiausia tai noriu pasakyti, kad pirkite tik duracell baterijas, nes kitos sunkiai isideda, o duracelis tai idealiai tinka. Taigi pirmiausia issigandau, kad netinka beterijos, paskui jau nusiraminau ir pradejo puikiai veikti. daug vibraciju, labai vselnus, tikrai labai grazus. dabar bus mano geriausias draugas, nes apsipratusi pradejau patyrineti didziulius orgazmus
      Ingrida
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.