Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Hot Tickle

0 atsiliepimų
25.78 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Vibratorius Hot Tickle yra net 10 funkcijų vibratorius - tiek skirtingų vibracijos ritmų bet kokiai nuotaikai ar poreikiams. Taip pat reguliuojamas vibracijos intensyvumas, švelniai arba pašėlusiai stimuliacijai. Šis modernus vibratorius yra iš rabbit vibratorių šeimos, nes turi lenktą atšaką klitorio stimuliavimui. Jei per mažai vibracijos klitoriui - pridedama papildoma mini vibro kulka, kurią galite įstatyti į klitoriui skirtą atšaką.

Ši mažylė kulka turi 5 vibracijos nustatymus, taip pat reguliuojamas intensyvumas. Ją galite naudoti ir atskirai viso kūno erogeninių zonų stimuliavimui. Vibratoriaus galas lenktas ir apvalus, tai idealus žaislas G taško paieškoms.

Šis rožinis gražuolis pagamintas iš itin tikroviškos Cyberskin medžiagos, garantuojančios pačius tikroviškiausius pojūčius. Minkštas ir švelnus vibratorius nepaliks abejingų.

  • Vandeniui atsparus vibratorius pagamintas be latekso ir kenksmingų ftalatų.
  • Įsiskverbimo gylis: 10,5 cm.
  • Skersmuo: 3 - 3,5 cm.
  • Vibratoriaus baterijos: 3 AAA (nepridedamos).
  • Mini vibro kulkos baterijos: 4 LR44 (pridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.