Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Išsipildžiusi svajonė

3 atsiliepimai
5.00 3
57.63 € 23.05 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Išsipildžiusi svajonė taps geriausiu Jūsų draugu. Sukurtas taip, kad galėtumėte keisti formą. Jei šiandien norite visiškai tiesaus, prašom, prieš Jus visiškai tiesus ir ilgas, net 25 cm ilgio ir 3,5 - 4,5 cm skersmens galiūnas, jei norite lenkto į viršų, apačią, vieną ar kitą šoną, ne problema, lenkite tiek, kiek norisi. Taip galėsite stimuliuoti g-tašką ar bet kurią kitą jautrią zoną. Pagamintas iš itin realistiškos, antialergiškos, minkštos ir švelnios medžiagos, vadinamos real skin (tikra oda), todėl patirsite neįtikėtiną malonumą.

Baterijos: 2 AA (nepridedamos).

Vibratorius padengtas apsaugine pudra, todėl prieš naudojant nuplaukite vandeniu ir muilu arba specialiu sekso žaisliukų valikliu. Po naudojimo išimkite baterijas, visada atsargiai nuplaukite, švelniai nusausinkite ir leiskite pačiam iki galo išdžiūti. Tuomet plonu sluoksniu užberkite priežiūros pudros (rekomenduojame naudoti Fleshlight priežiūros pudrą.), kad žaislas ilgiau tarnautų ir padėkite į sausą, švarią vietą. Baterijas įdėkite tik prieš sekantį naudojimą.

XXL DYDIS.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • pirkdama baiminausi, kad bus labai didelis. ir visai be reikalo. taip, jis ilgas, taciau storis nera gasdinantis. vyro neturiu jau penkis metus, atsitiktiniai vyrai labai nuvildavo, todel labai pasiseke, kad radau toki vibratoriu. pojutis kone identiskas peniui!
      kliente
    • pritariu dėl dydžio, tikrai yra ka veikt su juo, bet as gimdziusi jau, tai man pats tas, o visa kita nerealiai!
      Milda
    • nemažiukas, bet toooks geras, labai daug malonumo suteikia, tapo mano mėgiamaiusiu žaisliuku visame rinkinyje :)
      Giedrė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.