Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

BeauMents vibratorius Flexxio (purpurinis)

Prekės ženklas: BeauMents
1 atsiliepimas
5.00 1
129.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galingas vibratorius, skirtas poroms arba naudoti savarankiškai, stimuliuojant jautriausias kūno dalis. Novatoriškas ir patogus dizainas, panaudojimo galimybės itin plačios: išorinė bei vidinė stimuliacija, G taškas ir klitorius, speneliai, sėklidės, penis, idealiai tinkamas naudoti sekso metu kaip poros vibratorius. Flexxio turi 2 galingus ir tylius variklius, kurių kiekvienas turi 10 vibracijos režimų, kuriuos galite naudoti kartu arba atskirai. Patogus valdymas su 2 mygtukais ant žaisliuko paviršiaus arba nuotolinio valdymo pultu (maksimalus diapazonas 5-10 metrų). Aksomo švelnumo paviršius, nepaprastai lankstus, prisitaiko prie Jūsų poreikių, pagamintas iš ftalatų neturinčio silikono, bekvapis, antialerginis, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno šilumos. Atsparus vandeniui ir įkraunamas naudojant USB kabelį (adapteris nepridedamas).

Vibratorius negali būti naudojamas, kol yra įkraunamas. LED apšvietimas parodo kuomet žaisliukas kraunasi (mirksi) ir, kai yra įkrautas (šviečia nemirksėdamas). Negalima įkrauti vibratoriaus šalia vandens.

Plaunamas su šiltu vandeniu ir muilu. Po plovimo naudoti antibakterinį sekso žaisliukų valiklį. Laikyti sausoje ir švarioje vietoje. Pridedamas satino maišelis vibratoriaus laikymui. 

Nenaudokite ilgiau kaip 30 minučių, jei dėvite kaip penio žiedą. Padarykite 60 minučių pertrauką, kol pradėsite antrą žaidimų sesiją. Neužmikite su žaisliuku, dėvėdamas jį kaip penio žiedą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS plastikas

Ilgis: 19,5 cm

Skersmuo: 4,5 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Atsparus vandeniui

Įkrovimo laikas: 1 h

Veikimo laikas: 80 min 

Garso lygis: < 55 db

Vibratoriaus baterija: 400 mAh Lithium ion 

Pultelio baterija: CR2032

Spalva: purpurinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Liuks vibratorius. Toks islaisvint fantazijai, panaudojimo budu labai daug, kiekviena karta galima vis ka nors naujo sugalvot, nenusibostantis.:)
      Galia
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.