Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Lovense vibratorius Osci 2

Prekės ženklas: Lovense
0 atsiliepimų
128.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Osci 2 yra naujos kartos G taško vibratorius, turintis stipresnį variklį, patobulintą galvutės formą, pagrindą išlenktą kaip S raidė, drastiškai pagerėjusį akumuliatoriaus tarnavimo laiką (iki 5 valandų!), patobulintą sujungimą su išmaniaisiais ir naują įkrovimo būdą! Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Galvutė pulsuoja pirmyn - atgal, taip aktyviai ieško G taško, o jį suradusi sukuria aukščiausio lygio orgazmą. 10 režimų, 3 greičiai, valdomi mygtukais, esančiais ant rankenos arba išmaniaja programėle, taip bus dar patogiau, ypač, jei Jūsų mylimasis kitame pasaulio krašte. Susiekite savo telefonus su programėle ir mėgaukitės solo partija arba perduokite kontrolę partneriui. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. Atsparus vandens purslams, todėl maudynės duše galės būti dar malonesnės!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Funkcijos:

  • Artimas diapazono valdymas (Close Range Control) - bakstelėjimo ir skaidrių valdymo sąsaja puikiai tinka solo partijai arba žaisti su partneriu;
  • Tolimųjų distancijų kontrolė (Long Distance Control) -  programa leidžia partneriui perimti valdymą bet kokiu atstumu;
  • Neriboti modeliai (Unlimited Patterns) - kurkite, atsisiųskite ir bendrinkite vibracijos modelius;
  • Muzika pagrįsta vibracija (Music Based Vibrations) - sinchronizuokite su mėgstama muzika;
  • Garsas suaktyvintas (Sound Activated) - programa naudos jūsų išmaniojo telefono mikrofoną ir vibruos pagal garsus, esančius aplink jus.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 22 cm

Skersmuo: 3,9 cm

Funkcijos: 10 režimų, 3 greičiai

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 90 minučių

Veikimo laikas: 300 minučių

Budėjimo režimas: 120 minučių

Tylaus veikimo

Atsparus vandens purslams

Spalva: rožinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.