Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

LELO Lifeguard

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
99.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

LELO Lifeguard penio žiedas pagamintas iš medicininio silikono, pritaikytas visiems dydžiams, siūlo puikų malonumą, suteikdamas intensyvią išorinę stimuliaciją, kurią jaučia abu partneriai. Dar tvirtesnė erekcija, ilgiau trunkantis aktas, valdymas mygtuko paspaudimu. 6 skirtingi vibracijos režimai, turi kintančią galią, valdomą nuotoliniu valdymo pulteliu, tereikia parsisiųsti programėlę free Remoji™, įjunkite Bluetooth® ir leiskite savo intymiam žaisliukui suteikti Jums aukščiausio lygio malonumą. Dėka šios programėlės galėsite išdykauti su savo antrąja puse net ir būdami skirtinguose pasaulio kraštuose. 

Supakuotas elegantiškoje dėžutėje, puikiai tinkančioje dovanoti išrinktajam.

Neprilygstama kokybė ir patikimumas!

Baterija: Li-lon 70 mAh 3.7 V.

Krovimas: 2 valandos.

Naudojimo laikas: iki 2 valandų.

Dažnis: 150 Hz.

Maksimalus skleidžiamas garsas: < 50db.

Atsparus vandeniui.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Patiko ir man, ir partnerei. Dar neišbandėm nuotolinio valdymo funkcijos, bet būtinai pabandysim
      Kristijonas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.