Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Menstruacinės taurelės FUN CUP A ir B dydis (rožinė/mėlyna)

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
34.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pamirškite tamponus ir nesaugumo jausmą dėvint paketus, išmėginkite Fun Factory menstruacines taureles ir mėgaukitės kiekviena akimirka! Dėka jų pamiršite apie menstruacijas, valandų valandas jausitės saugi, o prireikus tiesiog išsiimsite taurelę, ją išplausite ir vėl įsidėsite atgal. Paprasčiau ir būti negali! 

Forma išlenkta taip, kad prisitaikytų prie Jūsų kūno anatomijos. Pagamintos iš antialerginio silikonino, dėl to yra malonios odai, itin lanksčios ir patogios.  Užtikrina net 12 valandų apsaugą, kuri yra nematoma ir patikima 100%. Taurelių dėka laisvai galėsite maudytis, sportuoti ar netgi šokti. 

Naudodamos šias menstruacines taureles sumažinsite išmetamų atliekų kiekį, taip saugosite gamtą.

Šiame rinkinyje rasite dvi skirtingo dydžio taureles, viena silpnam, kita gausiam kraujavimui.

A dydis - pagaminta iš tvirtesnio silikono, jis garantuoja patogesnį įdėjimą ir išėmimą. Pritaikyta moterims iki 30 metų, arba esant negausioms mentruacijoms.

Medžiaga: medicininis silikonas

Dydis: 4 - 5,3 cm

Talpa: 20 ml

Spalva: rožinė

B dydis - pagaminta iš minkštesnio silikono, dėl to gali išlaikyti didesnį kraujo kiekį menstruacijų metu. Pritaikyta moterims po 30 metų, gimdžiusioms bei turinčioms gausų kraujavimą menstruacijų metu.

Medžiaga: medicininis silikonas

Dydis: 4,3 - 5,8 cm

Talpa: 30 ml

Spalva: mėlyna

Pakuotėje rasite antibakterinį maišelį laikymui ir naudojimosi instrukciją

Pagaminta Vokietijoje

Kiekis pakuotėje: 2 vnt.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.