Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Poros vibratorius Žiogas

2 atsiliepimai
4.25 2
83.99 € 62.99 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Naujo tipo poros vibratorius, išsiskiriantis tuo, jog jo nereikia laikyti vaginoje sekso metu, nes jis suteikia išorinę stimuliaciją abiems partneriams. Šis vibratorius labai lankstus, atšakėlės imituoja pirštus, stimuliuojančius moters klitorį ir erogenines zonas, tuo pačiu ir vyro intymias vietas. Unikali žaislo forma leidžia jam lengvai judėti pirmyn atgal tarp vyro ir moters. Galėsite eksperimentuoti su 6 vibracijos greičiais, esančiais abejose atšakėlėse, kol rasite sau priimtiniausią. Moterims šio žaisliuko dėka bus lengviau pasiekti orgazmą.

Bendras vibratoriaus ilgis 23,5 cm, pagrindo skersmuo 3,5 cm, atšakėlių ilgis 6,2 cm, skersmuo 1 cm. Atsparus vandeniui.

Medžiaga: medicininis silikonas

Vibracija: Reguliuojama / 6 greičiai

Baterijos: 2xAAA (nepridedamos)

Spalva: mėlyna

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Mes turim tiek si, tiek we-vibe, palyginti butu sunku, nes abu labai skirtingai, taciau pojuciai ju deka nepakartojami. Orgazma pasiekiu tikrai greiciau ir lengviau.
      Judita
    • esame tureje daug poroms zailiuku: lelo, we-vibe, kitokiu pigesniu, bet sitas tikrai atrado vieta tarp megstamiausiu, nes pakankamai neiprastas, suteikia nauju pojuciu, be to malonuma jaucia abu partneriai, o ne tik koncentruojamasi i moteri
      Aistė ir Marius
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.