Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pulsatorius vyrams Stronic Zwei

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
5.00 1
167.98 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Visiškai naujas sekso žaislas vyrams! Jis skirtas trokštantiems išskirtinių pojūčių. Pulsatoriaus veikimo principas: jaučiamas stūmimo aukštyn - žemyn judesys, kitaip vadinamos frikcijos. Jas galima reguliuoti nuo silpniausios iki stipriausios, priklausomai nuo Jūsų poreikių. Nuo vibratoriaus pulsatorius skiriasi tuo, kad su juo jaučiami gilesni ir stipresni potyriai. Šis žaisliukas turi 10 skirtingų pulsacijos režimų, kurie Jums suteiks dar nepatirto malonumo. 

Elegantiškas, švelnus, banguotas, su atšakėle tarpvietės ir išangės išorinės dalies stimuliacijai. Suapvalintas, ergonomiškas - dėl to lengvai įterpiamas į analinę angą. 

Pulsatorius turi mygtuką, kurio pagalba galima akimirksniu sustabdyti žaisliuko veikimą. Taip pat yra užrakinimo mygtukas, kurį paspaudus galėsite drasiai neštis arba padėti kur nors atokiau ir nesibaiminti, kad žaisliukas pradės veikti. 

Pagamintas iš 100% medicininio silikono, atsparus vandeniui, gali būti naudojamas vonioje arba duše. Įkraunamas. Lengvai valomas ir prižiūrimas.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 23,8 cm

Skersmuo: 3,5 - 4,5 cm

Pulsacijos: 10 režimų

Įkraunamas

Pagaminta: Vokietijoje

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Šiaip žiūrėjau skeptiškai į merginos siūlymą išbandyti, bet pasidaviau ir leidau. Tai galiu teigti, jog jausmas įdomus ir malonus. Dabar noriu išbandyti pats jau ir tuos prostatos masažuoklius. Tai tikrai vyrams rekomenduoju išbandyti
      Mintvydas ir Elen
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.