Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Silikoninis žiedas Liepsna (raudonas)

3 atsiliepimai
4.83 3
14.19 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Ant penio užmautas žiedas veikia kaip erekcijos sustiprintojas, nes keičia kraujo penyje cirkuliacijos ritmą taip suteikdamas galimybę Jums mylėtis ilgiau. Užveržėjas itin kokybiškas, elastingas, tinka visų dydžių peniui, pagamintas iš 100% medicininio silikono, todėl galite nesibaiminti alerginių reakcijų.

Moteriai žiedas stimuliuoja ir klitorių, todėl jai suteikiamas dvigubas malonumas.

Pagamintas Vokietijoje!

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Puikios kokybės silikoninis žiedas, labai esu patenkintas pirkiniu. Ir tikrai rekomenduoju, nenusivilsite nei kokybe, nei praktika. Gal mano komentaras skamba kaip reklama, bet pirkinys nustebino, nesitikėjau, kad bus toks patogus ir veiksmingas.
      Algirdas


    • Puikus dalykas siulau visiems pabandyti ypac jaunoms mergaitems
      Jonas
    • jauciasi, kad kokybiskas, tikriausiai del to, kad vokieciai gamino, nes kinietiski suplista po 1 karto, o sitas jau 5 atlaike ir 50 dar atlaikys manau
      ecolo
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.