Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Stiklinis žaislas Rožiukas

2 atsiliepimai
4.75 2
26.04 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Rožiukas - stiklinis sekso žaislas, skirtas naujiems potyriams. Stiklinio žaislo pagrindas - tiesus, sudarytas iš skirtingo 6 dydžių burbuliukų, per vidurį susiaurėjimas įsikibimui. Skaidrios rožinės spalvos dvipusis žaisliukas tiesiog užburia. Labiausiai pritaikytas analiniam stimuliavimui, tačiau tiks ir vaginaliniam.

Stikliniai sekso žaislai pasižymi ypatingu saugumu, lengva priežiūra ir higieniškumu. Tai tikrai slidi medžiaga, kuriai nereiks daug lubrikanto. Jums neteks svarstyti, koks lubrikantas tinkamas, nes naudoti galite ne tik vandens ar silikono pagrindo lubrikantus, bet ir aliejinius tepalus. Tai puikus žaislas vonioje - galėsite mėgautis ekstaze po dušu.

Jums nereikia baimintis, kad stiklinis žaislas įskils ar suduš maloniausią akimirką, tačiau venkite smūgių, saugokite, kad nenukristų ant žemės, nes įskilęs stiklas nebetinkamas naudoti.

Bendras ilgis 21 cm. Skersmuo: 2-3 cm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • patenkinta esu:) nauji pojuciai,ir labai praktiskas!
      Dalia
    • tikras atradimas stikliniai zaislai :)))
      merinosai
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.