Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Need Me

Prekės ženklas: Pasante
2 atsiliepimai
5.00 2
36.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Itin lankstus, galingas ir funkcionalus vibratorius žinančiai sau vertę moteriai. Lengvas, subtilus, bet labai intensyvus žaisliukas stimuliuos Jūsų vaginą ir klitorį vienu metu, užtikrindamas ypatingai intensyvius pojūčius. Pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono, todėl nesukelia alergijos, yra lengvai valomas bei prižiūrimas. Itin originalios, akį traukiančios spalvos.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: Silikonas;

Ilgis: 22cm;

Skersmuo: 2.2-3.5 cm;

Spalva: Žalia;

Elementai: 2xAAA (nepridedami).

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Vienas mano mylimiausių iš kada nors turėtų vibratorių. Puikiai veikia net ir naudojantis jau ilgą laiką. Lankstus ir nėra perkietas, todėl tikrai nesukelia jokio diskomforto. Tai pat daug visokių funkcijų. Jeigu maniškis sugestų vėl tikrai pirkčiau drąsiai tokį patį.
      .
    • Gavau dovanų nuo vyro. Labai džiaugiuosi kokybe bei svarbu, kad veikia tyliai bei vibruoja tikrai smarkiai.
      Onutė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.