Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Lubrikantas Pjur Aqua (500 ml)

Prekės ženklas: Pjur
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Aukščiausios kokybės vandens pagrindo lubrikantas, kurio kokybę patvirtino „Stiftung Warentest“ – nepriklausoma Vokietijos vartojimo produktų testavimo organizacija, šiai prekei ji suteikė reitingą „Puikus“. Taip buvo patvirtinta puiki lytinių organų gleivinės tolerancija ir mikrobiologinė lubrikanto pjur® kokybė. Dėka aukštos kokybės formulės oda įgauna išskirtinio švelnumo pojūtį, lubrikantas intensyviai drėkina, nėra lipnus, puoselėja ir saugoja sausą, pažeistą odą. Sudėtyje nėra naftos produktų, aliejų, kvapiklių, dėl to jis švelnus jūsų odai bei lytinių organų gleivinei. 

CE sertifikuotas medicininis produktas, kuris yra saugus ir rekomenduojamas kasdieniniam naudojimui, tiek intymiam, tiek kaip reguliari kūno priežiūros priemonė. 

Originalus gaminys. Sukurta ir pagaminta Vokietijoje.

Tūris: 500 ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.