Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas OVO B8 (purpurinis)

Prekės ženklas: OVO
0 atsiliepimų
19.99 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

OVO - prekės ženklas, kuris pasižymi elegantišku ir šiuolaikišku dizainu, sukuriančiu prabangos įspūdį. Žaisliukai funkcionalūs, suteikia intensyvius pojūčius. OVO produktai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir yra moderniai supakuoti. Jų dėka praturtinsite savo intymų gyvenimą ir pajausite daugybę malonių akimirkų.

OVO B8 vibruojantis penio žiedas, pagamintas iš silikono, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų bei švino - 100% saugus kūnui. Dinamiška ir moderni forma, patogiai užmaunamas ant penio, pritaikytas daugumai dydžių. Kietas paviršius perduoda maksimalią vibraciją, dėl to Jūsų partnerė jaus iš proto vedančią klitorio stimuliaciją. Vibracija valdoma mygtuku, esančiu ant vibruojančios dalies. Vienas, tačiau intensyvus vibracijos lygis, atsparumas vandens purslams, tylaus veikimo. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS

Ilgis: 8 cm

Vibracija: 1 lygis

Baterijos: 2 x LR 44 (pridedamos)

Spalva: purpurinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.