Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Magiškasis triušiukas

Prekės ženklas: NMC
1 atsiliepimas
5.00 1
46.31 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Magiškasis triušiukas yra rabbit vibratorių atstovas.  Šis dailus žaislas pagamintas iš švelnios, minkštos ir slidžios želinės medžiagos. Tikroviška penio formos galvute, su stimuliuojančiais gumbeliais po ja, su perlais pagrinde ir klitoriui skirta atšaka. Magiškojo triušiuko valdymas paprastas - tiesiog įjunkite vibraciją ir pasirinkite lėtą arba greitą nustatymą, tuomet galėsite mėgautis klitorio atšakos teikiamu malonumu bei paspauskite rotacijos (sukimosi) mygtuką ir pasirinkite sukimąsi pagal ar prieš laikrodžio rodyklę, kad galvutė su perlais intensyviai stimuliuotų G tašką. Galite įjungti vibraciją ir rotaciją vienu metu arba pasirinkti tik vibraciją ar tik rotaciją, ko labiau norisi, jei pojūčiai per daug intensyvūs.

Šis vibratorius puikiai stimuliuoja klitorių, G tašką, pamalonina visus jautriausius Jūsų kūno taškus.

Slidi ir švelni medžiaga maloni kūnui.

Pagaminta be kenksmingų ftalatų.

Vibracija: klitorio atšakos vibracijos du nustatymai.

Rotacija: galvutės sukimąsis apie savo ašį prieš arba pagal laikrodžio rodyklę.

Įsiskverbimo gylis: 13 cm.

Skersmuo: 3-3,5 cm.

Baterijos: 4 AA (nepridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tkras orgazmų triušiukas :D
      Agnė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.