Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Falo imitatorius Skin

Prekės ženklas: Shots
1 atsiliepimas
5.00 1
28.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Mėgaukitės aksominio švelnumo ir nepaprasto lankstumo falo imitatoriumi, kurį palietus jausmas, lyg rankose turėtumėte realų penį.  Kruopščiai sukurtas su ryškia galvute, išsipūtusiomis venomis ir kabančiomis sėklidėmis, jo forma, tekstūra ir spalvos tikrai atrodo kaip gyvas organas. Pagamintas iš Skin TPE medžiagos, jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, ši puri medžiaga imituoja tikrosios odos minkštumą ir yra visiškai saugi kūnui. Ypač stiprus siurbtuko pagrindas prilimpa prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus, leidžia atlaisvinti rankas ir pasiduoti aistrai. Taip pat gali būti naudojamas su specialiais Strap on diržais, dėka savo pagrindo jis išlieka tvirtai vietoje net tada, kai veiksmas įkaista! 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Pridedamas Strap on dirželis pojūčių paįvairinimui.

Medžiaga: TPE

Bendras ilgis: 22,7 cm

Įterpiamas ilgis: 16 cm

Skersmuo: 4,2 cm

Svoris: 398 gramai

Atsparus vandeniui

Spalva: kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • LAAAAABAI patiko! Tikrai kaip tikras, labai išraiškingas :)
      Aistė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.