Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Maisto papildas vyrams SexaVit

2 atsiliepimai
4.25 2
14.47 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

SexaVit - galingas užtaisas geresniam seksualiniam gyvenimui!

Natūralių žolelių derinys skirtas specialiai vyrams.

Poveikis: didina lytinį potraukį (libido), stiprina seksualinę ištvermę, gerina sekso kokybę, skatina spermos gamybą ir gerina jos kokybę.

100% natūralus produktas, jokio pašalinio poveikio - saugu ir patikima.

Vartojimas: Du kartus per dieną išgerkite po 1 tabletę SexaVit, užgerdami vandeniu. Vartokite produktą 3 mėnesius.

Kiekis: vienoje pakuotėje 60 tablečių.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • kazkas jauciasi, bent partnere sako, kad dazniau noriu, ilgiau mylimes.. paciam atrodo, kad orgazmai intensyvesni tapo
      simas
    • reikia gerti nuolat man visos problemos susitvarke po 2ju menesiu vartojimo, o kuo toliau tuo dar geriau viskas darosi
      Vilkas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.