Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso lėlė Horny Amanda

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
199.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ši sekso lėlė jausmingai žvelgia į Jus viliojančiu 3D veidu, pasidabinusi ilgais rudais plaukais. Jos rankos ir kojos yra visiškai suformuotos kaip realaus žmogaus ir laukia, kol galės paglostyti Jus. Stangri krūtinė su kietais speneliais sužavės iš pirmo žvilgsnio, taip ir norėsis ją paglamonėti. Į lėlę įterpiamas masturbatorius su vaginaline ir analine angomis, vidinis tunelis dengtas stimuliuojančiais gumbeliais, kurie maloniai masažuos penį. Jį galima išimti, kad būtų lengva išvalyti. Masturbatoriaus medžiaga itin švelni ir elastinga, imituoja tikrą odą tiek pojūčiais, tiek išvaizda. Pridėta vibro kulka, kuri gali būti naudojama dar intensyvesnei stimuliacijai. Kelių greičių vibracija stimuliuoja kiekvieną varpos centimetrą, leisdama dar greičiau pasiekti kulminaciją. Be galo tikroviška, graži ir kaitinanti fantaziją sekso lėlė, kuri garantuoja nepamirštamas linksmybes!

Komplekte yra: pripučiama sekso lėlė, pompa, vibruojanti kulka su pulteliu, priežiūros pudra, atsarginiai medžiagos lopinėliai su klijais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC, TPR

Ūgis: 165 cm

Įterpimo gylis: 13 cm

Skersmuo: 2,5 cm (tamprus)

Krūtinės dydis: B

Svoris: 3406 g

Vibracija: reguliuojama

Baterijos: 2 x AA (nepridedamos)

Spalva: kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.