Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinė lazdelė Žalieji perlai

Prekės ženklas: You2toys
3 atsiliepimai
4.00 3

Prekės aprašymas

Analinė lazdelė iš skirtingo skersmens analinių burbuliukų. Analinės lazdelės skverbtis suteiks intensyvėjantį malonumą. Forma parinkta atsižvelgiant į žmogaus anatomiją, tam, kad pajustumėte neįtikėtiną analinę stimuliaciją.Lazdelė puikiai tinka pradedantiesiems. Norėdami užtikrinti jūsų saugumą rekomenduojame naudoti kaištį pirma ištepus jį lubrikantu, pradedantiesiems prieš analinę stimuliaciją rekomenduojama išbandyti analinius raumenis atpalaiduojantį purškiklį.

Pagaminta iš: PVC
Ilgis: 28 cm
Skersmuo: nuo 0,5 cm iki 2,5 cm
Spalva: Žalia
Ypatybės: skirtingo skersmens analinių burbuliukų

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Priekaistu neturime nei mes su zmona, lanksti, pakankamai minksta lazdele, padedanti pravairinti rutina :)
      Liudas
    • Ir mums tiko bei patiko viskas :) Jau ne karta pirkom sioj parduotuvej ir galiu tik geriausius zodzius pasakyti kolektyvui. Maloniai ir mandagiai aptarnavo visada.
      Marijana
    • oi tie rutuliukai... lazdele pakankamai lanksti, mums tiko
      Sigute
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.