Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Varpos antgalis Didžiulis

Prekės ženklas: You2toys
2 atsiliepimai
5.00 2
15.95 € 7.97 €

Prekės aprašymas

Iki pilnos laimės trūksta tik kelių centimetrų? Norite nustebinti mylimąją ar tiesiog išbandyti kažką naujo? Varpos antgalis Didžiulis prailgins Jūsų penį 3 cm, o kartais juk tik tiek ir trūksta. Taip pat tinkamas naudoti, jei kenčiate nuo priešlaikinės ejakuliacijos - uždaras antgalio galiukas susilpnins penio galvutės jautrumą. Kūno spalvos varpos antgalis yra itin plonas, 0,4 cm, tamprus. Bendras ilgis 13cm. Paprasta naudoti: tiesiog užmaukite ant penio taip, kad sėklidės prilaikytų antgalį.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Turim, rutinai paivairinti ir nauju pojuciu paieskoms puikiai tinka.
      Jurgutis
    • Labai naudinga preke!
      Rimantas Kaukenas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.