Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Satisfyer Vibes Magic Bunny

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
54.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tobulas žaisliukas tobuliems orgazmams! Šis vibratorius sukurtas taip, kad vienu metu stimuliuotų dvi jautriausias jūsų vietas – G-tašką ir klitorį, todėl pojūčiai bus ypač malonūs, o orgazmas tiesiog išvarys jus iš proto!

Elegantiško ir ergonomiško dizaino, su rankena patogiam laikymui rankoje, pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono, kuris greitai sušyla įr prisitaiko prie kūno temperatūros, o ant jo paviršiaus nesikaupia bakterijos.

Tvirtas, bet lankstus pagrindas yra kiek išlenktas, galvutė riesta taip, kad masažuotų jūsų G-tašką, o lanksti atšakėlė pritaikyta klitorinei stimuliacijai. Šis žaisliukas turi du galingus variklius, išdėstytus taip, kad jautriausi taškai būtų tinkamai stimuliuojami – vienas galvutėje, kitas atšakėlėje ir nors šis vibratorius yra galingas, jo veikimas labai tylus, todėl galėsite nesibaiminti, kad kas nors gali jus girdėti. Patogus valdymas vos kelių mygtukų paspaudimu, o vibratoriaus gale esanti rankena užtikrins, kad žaisliukas maloniai gultų rankoje. Galėsite rinktis net iš 12 vibracijos režimų! Be to, vibratorius visiškai atsparus vandens poveikiui, todėl nebijokite jo nardinti ir mėgautis šlapiais žaidimais! Įkraunamas magnetiniu USB įkrovikliu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 17,7 cm

Skersmuo: 3,4 cm

Vibracija: 12 režimų

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Tylus

Spalva: violetinė
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.