Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Žaidimas Meilės parduotuvė

1 atsiliepimas
5.00 1
13.03 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Dažnesnis ir geresnis seksas - tokio rezultato pasieksite, jei žaisite šį Suaugusiems skirtą žaidimą.

Žaidimas prasideda, kai vienas žaidėjas pasuka ratą, kuris parodys kokia bus tema. Tuomet jis traukią kortą iš išsuktos temos (sex žaislų, fetišo, fantazijų, linksmybių arba preliudijos) ir privalo įvykdyti tai, kas joje parašyta. Kortose galite rasti nuo naujų miegamojo idėjų, iki dar niekad nebandytų sekso pozų

Žaidimo sudėtis:

1 Lentelė su nupieštu ratu ir besisukančia rodykle

5 Skirtingos meilės parduotuvės kategorijos: sekso žaislų parduotuvė, fetišo parduotuvė, liksmybių ir kikenimų parduotuvė, fantazijų parduotuvė, švelnumo ir romantikos parduotuvė.

60 unikalių veiklų kortų (kiekvienoje kategorijoje po 12).

Dėmesio! Būkite pasiruošę viskam! Po ranka turėkite ledukų, masašo aliejaus, plunksnų kutenimui, valgomų apdarų.. Kad nieko nepritrūktų, galite peržvelgti visas kortas ir įsigyti neturimų priemonių, didesniam malonumui garantuoti.

žaidimas anglų kalba.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Uzsakysiu dovana abipusiems malonumams busimam vyrukui Valentino d progai :) Tikiuosi liks patenkintas isbandant ;D
      Agne
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.