Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Maisto papildas ErectaVit (15 kaps.)

Prekės ženklas: Scala Selection
0 atsiliepimų
24.99 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

ErectaVit - erekcijos stimuliatorius, maisto papildas, tvirtinantis erekciją. Veikia suaktyvindamas kraujotaką penio srityje.

Norite turėti tvirtesnę varpą? Tai pasieksite tik su ErectaVit! Sustiprinkite erekciją, kuri suteiks jums didesnį našumą ir intensyvesnį malonumą tiek jums, tiek jūsų partnerei. Maisto papildus sudaro vitaminai, vaistažolės, amino rūgštys ir daugybė natūralių medžiagų. Su tik dviem kapsulėmis per dieną galite sustiprinti erekciją ir laikui bėgant pastorinti varpą.

Vartojimas: 1 arba 2 kapsules užgerkite stikline vandens, likus 1 valandai iki lytinių santykių.

Siekiant patikrinti poveikį, rekomenduojama pradėti nuo 1 kapsulės. Per 24 valandas vartoti negalima daugiau kaip 2 kapsulių. Neviršykite rekomenduojamos dozės.

Dėmesio: ErectaVit vartoti nerekomenduojama žmonėms, turintiems širdies ar kraujagyslių sutrikimų, turinčių aukštą kraujospūdį, ir atvejų, kai jautrumas ingredientams yra per didelis.

Kiekis pakuotėje: 15 kapsulių

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.