Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prezervatyvai Durex Intense Orgasmic (24 vnt.)

Prekės ženklas: Durex
0 atsiliepimų
18.25 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Durex Intense Orgasmic prezervatyvai yra lubrikuoti su stimuliuojančiu mėtų skonio geliu, kuris yra skirtas padidinti jos intymių vietų jautrumą. Šis gelis sukelia šildančius, šaldančius ar dilgčiojančius pojūčius. Prezervatyvai turi briaunotą ir taškinę tekstūrą, kad suteiktumėte papildomą stimuliaciją. Šie prezervatyvai yra skaidrūs, lubrikuoti ir pagaminti iš natūralaus kaučiuko latekso. Lengvai užmaunami, gale yra spenelio formos galiukas, kurio dėka jausitės kur kas patogiau. 

Medžiaga: natūralaus kaučiuko lateksas
Gamintojas: Durex
Spalva: skaidri
Storis: 0,070 mm
Ilgis: 205 mm
Apimtis: 112 mm
Plotis ties pagrindu: 56 mm
Plotis ties galvutės galu: 52 mm
Plotis ties galvute: 63 mm
Lubrikanto tipas: silikoninis (be spermicidinių)
Sertifikavimas: British Kite Mark, CE ženklas, ISO 4074

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.